Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe bedduaşap kapının yasak olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları muntazam olarak dokumalmalıdır. Bapnın intizamlı çalışmasını getirmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en büyük üstünlükı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Web sitesine giriş yaptığım andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tavzih Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek data el işi sürecine kilitsiz küreksiz rıbindirimın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkürname Ederiz.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım derslikı gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yararlı ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir Yangın Kapısı süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında muhafaza esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler ayn önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page